Kopen of huren?

Kopen is natuurlijk altijd mogelijk! Echter kan tevens kunstverhuur via onze bekende huur / spaar regelingen een andere optie zijn.

Van Schaik Art Gallery is namelijk gespecialiseerd in de verhuur van moderne kunst. De full-service huurformule van deze galerie zorgt ervoor dat je thuis kunt genieten van een bijzonder kunstwerk aan de muur zonder dat je dit kunstwerk hoeft te kopen. Niet alleen particulieren maar ook organisaties kunnen gebruiken maken van deze service. Er is keuze uit een zeer gevarieerde collectie en huren is al mogelijk vanaf €7,- per maand! Inspireer met moderne kunstwerken aan de muren van uw receptie, showroom of kantoor. Of geef de inrichting en ambiance van uw restaurant of hotel extra karakter met fraaie kunstwerken. Van Schaik Art Gallery werkt al jaren samen met de Brothers Horeca Group. De BHG omarmt kunst en echte verhalen. De juiste kunst voor een horecagelegenheid is erg belangrijk. De kunstwerken moeten passen bij het karakter van de organisatie. Kunst zorgt voor een persoonlijk verhaal en een weerspiegeling van de smaak van de ondernemer.’ zegt galeriehouder Berry van Schaik. 

Het huursysteem kan gaan over een periode van minimum 12 maanden. Hiervoor betaalt u maandelijks een bedrag dat in verhouding staat tot de waarde van het kunstwerk.

Door het onderschrijven van een huurovereenkomst hebt u bij het verstrijken van de huurperiode als eerste de kans om het werk aan te kopen voor een bedrag dat bij het afsluiten van de overeenkomst vastgelegd werd.

Kies voor een gratis proefplaatsing als u eens wilt uitproberen of kunstverhuur iets voor u is!

Werking

Bedrijven kunnen huren of huur/sparen om zo een eigen collectie op te bouwen. Particulieren kunnen alleen huur/sparen.

Huren: huurder betaalt 1,5 % van de waarde van het kunstwerk per maand.
Huur / sparen: huurder betaalt dan 3% van de waarde van het kunstwerk 1% is voor de huur van het kunstwerk en 2% is sparen. Het gespaarde bedrag kan voor elk willekeurig kunstwerk worden gebruikt.

Rekenvoorbeeld schilderij van 1000,- euro:
Schilderij huren 15,- euro per maand.
Schilderij huur/sparen 30,- euro per maand waarvan u 20,- euro spaart.