‘Binnenin de ondernemingswereld zien we dat de belangstelling voor cultuur de laatste jaren toeneemt. Er is een tendens naar partnership tussen de ondernemings en de kunstensector.’

 

Het is aangetoond dat kunst in het bedrijf een aangename werksfeer bevordert en daarmee de productiviteit verhoogt. Kunst kan daarbij aansluiten bij een bepaalde exclusiviteit die een bedrijf wil uitstralen.

Sommige ondernemingen willen hierdoor een intenser en verfijndere manier van communiceren mee bewerkstelligen. Men speelt vernieuwend en gedurfd in op de actualiteit. Dit kan succesvol gebeuren door te kiezen voor werken van nationaal bekende hedendaagse kunstenaars. Daarbij komt dat uitgaven voor wat men “de verfraaiing van bedrijfsgebouwen” noemt, is fiscaal aftrekbaar.

Van Schaik Art springt in op deze behoefte en heeft een aantal constructies ontwikkeld, zo bestaat er de mogelijkheid om kunst te huren, kunstuitleen voor een bepaalde periode. Maar ook onze bekende huur/koop regeling kan een optie zijn. Kortom, het is een vorm op maat. Voor welke vorm u ook kiest, in alle gevallen heeft uw bedrijf de beschikking over onze uitgebreide kunstcollectie.

Een collectie die geheel van deze tijd is en die regelmatig met zorg wordt aangevuld. Wanneer u dat wenst, staan wij graag in voor deskundige begeleiding bij het selecteren van kunstwerken of ook voor de realisatie van geïntegreerde projecten.