Claus Costa

Georganiseerde beeldenchaos staat in directe communicatie met ons. Klassieke kunstthema’s, iconen, beroemdheden: de belangrijkste inspiratiebron voor Claus Costa`s werk. De werken van Claus Costa hebben als doel de hedendaagse chaos van beelden waarin we leven te organiseren, ze betekenisvol te maken en (waarom ook niet) mooi. Echt Pop dus!

Claus Costa`s geest is een achtbaan van ideeën en invloeden. Creativiteit en vrijheid hebben zijn leven beheersd sinds zijn tante hem op jonge leeftijd de basis van kunst heeft geleerd. En daarmee zijn hart heeft geopend naar wat zijn niet te stillen passie zou worden. Met Michelangelo als eerste inspiratie heeft Claus nooit de iconen van klassieke kunst achtergelaten.

Claus Costa is een man van zijn tijd. Zo is hij verbonden met de media en vertaalt hij wat hij ziet naar een aangename ervaring voor de kijker. Claus heeft de macht en gevoeligheid om met vele elementen een leeg schilderdoek te bewerken met de delicate en expressieve kanten van zijn eigen intense emoties. De resultaten zijn altijd contemporain en hebben de kracht om zeer direct met ons te communiceren.

Alle kunstwerken zijn te huur via onze kunstuitleen.