Anneke van den Hombergh

Onzichtbare schoonheid zichtbaar maken op onbedwingbare wijze. Zonder ooit te stoppen om terug te kijken. Het lijkt namelijk wel of Anneke niet in de greep is van kunst, maar juist vice versa. Voor Anneke is de kunst geen kunst om van te leven, maar om in te leven. Om mee samen te zijn, om mee te communiceren, te delen, te dromen en te hopen. Iedere dag weer opnieuw. En iedere avond en iedere nacht. Levenslang tot en met in het oneindige hiernamaals. Bij Anneke is dat nu eenmaal zo!

Anneke_van_den_hombergh

Wild en woest en altijd vol inspiratie. Onuitputtelijk in vernieuwende uitdaging. Niet wachten op een flow. Niet zoeken naar inspiratie. Geen gebrek aan gloed. Blijvende bezieling bestaat namelijk bij Anneke net zoals vervoerende vurigheid en heftige ingevingen. Het is allemaal terug te zien in de kunstobjecten van Anneke. Tot in detail vormgegeven en gecreëerd en ingeademd door eeuwige muzikale klanken in het atelier van Anneke.

Daarom werkt ze ook solistisch waarbij haar variatie in thema´s haar kleurrijke wereld van betoveringen steeds weer brengt van de ene queeste in de andere. Daarom is Anneke ook zielsgelukkig met haar partner, motivator Henk Kempees. Henk heeft een hart van glas: translucide, solide, sterk en liefdevol.