Nieuws

Maybrit Sinot

Met trots presenteert Van Schaik Art:

MAYBRIT SINOT

 

Maybrit Sinot – Free Fall
Maybrit Sinot is een Nederlandse schilder en beeldhouwer. Ze beheerst verschillende stijlen, maar in al haar werk speelt ze met kleur, verschillende lagen en dynamiek. Haar Urban Graffiti-serie is geïnspireerd op het contrast van schijnbare chaos en bekende iconen die ze ontleent aan de westerse populaire cultuur.

‘Haar Liquid Mirror-serie staat bekend om zijn herkenbare stijl en de manier waarop Maybrit speelt met gelaagdheid, licht en beweging.’

In deze steeds wisselende schilderijen roept ze de schoonheid van de natuur op door licht, kleur en diepte te gebruiken. Haar sculpturale werk draait om vormen, afmetingen en interpretatie. Net als de schilderijen vertellen ze allemaal een verhaal. Uitnodigend en open voor interpretatie. Ontdek je verhaal in de werken van Maybrit Sinot.

 

Maybrit Sinot – Lover Man

 

Vanwege de huidige situatie is Van Schaik Art enkel geopend op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Wij mogen slechts 3 personen per keer welkom heten in de gallery, waarbij wij ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstand regel zullen houden. Op andere dagen zijn wij geopend op afspraak. Wilt u de kunstwerken van Maybrit Sinot graag komen bekijken? Bel dan naar: +31 6 51 72 45 87

0 comments on “Maybrit Sinot

Leave Comment