Nieuws

MEET THE ARTIST

meet_the_artist

‘Meet the artist’

Op zondag 7 april organiseert van Schaik Art Gallery een bijzonder evenement: ‘Meet the artist’.

Wat is het doel van het organiseren van een event als dit? Het doel van deze dag is om mensen kennis te laten maken met de kunstenaars om zo het verhaal achter een kunstwerk te ontdekken en meer over de kunstenaar als persoon uit te vinden.

‘Hoe beter de kunst, des te groter is de interesse in de maker’.

Tijdens dit event zal o.a. Milan Noordhoek (MilanTheArtist) aanwezig zijn. Een groot aanstormend talent van pas 24 jaar. Milan gebruikt enkel spuitverf en paletmessen bij het creëren van zijn kunstwerken. Er komt geen kwast bij aan te pas! Hij heeft een bijzonder verhaal te vertellen waar kunstliefhebbers zeker in geïnteresseerd zullen zijn.

U bent van harte welkom op zondag 7 april van 13:00 tot 17:00 uur in
Van Schaik Art Gallery. 
1e Dorpsstraat 5, 3701 HA Zeist.

meet_the_artist

0 comments on “MEET THE ARTIST

Leave Comment