Nieuws

NEW LOOK, NEW FEEL

vanschaik

Een gloednieuwe website, verassende kunstwerken, nieuwe, talentvolle kunstenaars en een frisse aankleding! Kortom, wij hebben u veel nieuws te melden.

vanschaik

Een website die up-to-date is, waarop alle beschikbare kunstwerken te zien zijn. Dat is zo ontzettend belangrijk. Echter, met onze vorige website kostte dit erg veel tijd. Het software pakket was verouderd en de pagina niet optimaal. De afgelopen maand stond bij ons in het teken van veranderingen. De vernieuwde website moest online, alle nieuwe kunstwerken kregen een plek in de galerie en daarnaast zijn wij op zoek gegaan naar creatieve kunstenaars.

Online hebben wij, onder andere, de collectie van Hans Jochem Bakker toegevoegd. Mooie kwaliteit prints op leder gedrukt en de Urban Exploring werken van Celina Dorrestein. Tientallen prachtige foto’s gemaakt op authentieke locaties op diverse plekken in Europa.

Take me to the Church

Tevens hebben wij Ad van Hassel en Michael Daniels verwelkomt in onze galerie. Meneer van Hassel zit al tientallen jaren in het kunstvak heeft o.a. gewerkt met de fenomenale Herman Brood. Het hoofd van Michael Daniels loopt over van de creatieve ideeën en brengt dus regelmatig de meest bijzondere kunstobjecten naar de galerie.

toffee_artUp-to-date blijven kan overigens ook door ons te volgen op social media, waar u dagelijks foto’s en video’s van de nieuwste kunstwerken voorbij ziet komen.

 

0 comments on “NEW LOOK, NEW FEEL

Leave Comment