Liseth Visser

Liseth Visser maakt klassiek realistisch werk in olieverf, op doek of paneel en werkt zowel vrij als in opdracht. Zij gebruikt een arbeidsintensieve traditioneel-ambachtelijke techniek met onderlagen, onderschilderingen, en veel (half)transparanten in de diverse opschilderingen en glacislagen, om de zachtheid, diepte en gloed van mn huidtinten natuurgetrouw te verbeelden.

Liseth heeft zich na het voltooien van de ModeAcademie jarenlang autodidactisch bekwaamd, tot de fortuinlijke omstandigheid zich voordeed onder mentorship van Cornelis Le Mair te mogen leren en werken. Deze bijzondere, succesvolle kunstenaar inspireerde Liseth haar talent uit te diepen middels een studie vh klassieke ambacht aan de Academie voor Schone Kunsten.

Liseth woont en werkt in Brabant omgeven door een 18e eeuwse antieke woonwereld. Tussen de verzamelingen – die in alle leefruimtes huizen – waant men zich in oud traditioneel Engeland. Liseth vindt er volop inspiratie én een perfecte omgeving voor het creëren en tentoonstellen van haar karakteristieke gevoelsrijke werken.

Alle kunstwerken zijn te huur via onze kunstuitleen.