×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Harold Aspers

                          

Opgeleid als architect weet Harold als geen ander dat een bouwwerk meer is dan alleen de gevel. Pas wanneer mensen het interieur betreden, waar ze worden overdonderd door de impact van de helder vormgegeven ruimtes en perfecte details , slaagt hij er in de volle rijkdom van zijn creatieve geest te tonen.

Hetzelfde geldt voor zijn schilderijen waarbij het niet alleen de toplaag is die de impact van het beeld bepaalt. Zijn werken zijn sterke en directe beelden uit de hedendaagse beeldcultuur maar onder de oppervlakte is zijn techniek een eerbetoon aan het traditionele ambacht van de schilderkunst. Door het stapelen van meerdere lagen verf en beelden worden de schilderijen complexe ruimtes waar voor- en achtergrond voortdurend van plaats wisselen. Op deze manier nodigt Harold de toeschouwer uit in zijn schilderijen te stappen en te genieten van de volledige visuele rijkdom die verder gaat dan de eerste indruk.

Werken van Harold Aspers zijn onderdeel van internationale collecties en worden getoond in onze Gallery. Hij werkt en woont in de regio Eindhoven.

Alle kunstwerken zijn te huur via onze kunstuitleen