×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 01.12.16 Posted By Eddie van Schaik

  Peter Riezebos is de nieuwe kunstsensatie van Nederland en China. Recentelijk ontving hij tijdens het gala van de Chamber of Commerce Benelux in Shanghai de Rising Star-award. 

  Read More
 • 26.09.16 Posted By Eddie van Schaik

  Openingsavond: 30 september 19:00 uur

  Read More
 • 04.08.16 Posted By Eddie van Schaik

  U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

  Read More
 • 10.05.16 Posted By Eddie van Schaik

  Zoals u van ons gewend bent zullen wij deze opening aanwenden om onze genodigden te verwennen.

   

  Read More
 • 30.04.16 Posted By Eddie van Schaik

  Vooraankondiging solo expositie van Guy Olivier in onze Gallery! 

  Read More
 • 24.02.16 Posted By Eddie van Schaik

  21 maart organiseert Driessen Food in samenwerking met Van Schaik & Van Schaik  Art Gallery “De Kunst van het Ambacht. 

  Read More
 • 17.02.16 Posted By Eddie van Schaik

  Zaterdagmiddag 20-02-2016 zal kunstenaar Peter Riezebos, als onderdeel van de solo expositie bij van Schaik Art Gallery, live gaan schilderen.

   

  Read More
 • 07.02.16 Posted By van Schaik & van Schaik Art Gallery

  Jongstleden vrijdag 28 september was de sluiting van de expositie van de twee Utrechtse kunstenaars John Noy en Theo Mackaay in het gemeentehuis van Utrecht  Ondanks dat zij al veertig jaar met elkaar bevriend zijn hadden zij nog nooit eerder samen geëxposeerd.  De reacties op de schilderijen van John Noy en de beelden van Theo Mackaay waren overweldigend. Het aantal bezoekers steeg ver boven de verwachtingen uit waardoor het stadhuis eerder op een concert van een popidool leek dan een kunstenaarsexpositie.  Uit de reacties van de bezoekers bleek eens te meer hoe populair het werk van beide kunstenaars is.   Door het enthousiasme van kunstminnende bezoekers is men ook bij de gemeente wakker geschud dat er, binnen de stadsgrenzen van Utrecht, kunst word gemaakt die zeker bij de top nationaal en misschien wel internationaal geschaard kan worden. Bronnen binnen de gemeente vertellen ons dat zij plannen hebben om van beide kunstenaars werken aan te schaffen. STC Art ( Van Schaik & Van Schaik) heeft in een vroeg stadium de uitzonderlijke kwaliteiten van beide kunstenaars herkend en een flink aantal kunstwerken van hun aangekocht.

  Read More
 • 07.02.16 Posted By van Schaik & van Schaik Art Gallery

  Op zoek naar nieuwe kunstenaars/kunstenaressen zijn wij uitgekomen bij Astrid Engels. Een kunstenares die voor velen geen introductie nodig heeft.Na wat e-mail contact hebben wij een afspraak met haar gemaakt. Na een hartelijk ontvangst en een aantal kopjes koffie verder deden wij een rondje langs haar werk. In werkelijkheid is haar werk nog mooier en krachtiger dan wij ons hadden voorgesteld.Het duurde daarom niet lang om tot overeenstemming te komen met betrekking tot aanschaf van een aantal van haar werken.Het werk van Adstrid Engels is een fantastische aanvulling op ons assortiment en geef ons nog meer mogelijkheden om onze relaties op hun wenken te bedienen.

  Read More
 • 07.02.16 Posted By van Schaik & van Schaik Art Gallery

  Na intensief overleg met managers en belanghebbenden prijzen wij ons gelukkig om u mede te delen dat wij er in geslaagd zijn om een flink aantal werken van de top kunstenaar uit Brazilie, William “Malucu”daSilva aan te schaffen.  Dat op zich is al een prestatie van formaat omdat er, vooral in de U.S.A en vele topgaleries in Europa, zoveel vraag naar zijn werk is dat hij eigenlijk aan de vraag niet kan voldoen.  William is geboren in de binnenlanden van Brazilie, namelijk in het plaatsje Maceio, en begon op zijn 15e met schilderen. Tijdens het schilderen is hij altijd omgeven door klassieke muziek en neuriet er dan vrolijk op los.  In 2000 deed hij iedereen in de kunstwereld versteld staan door de meest prestigieuze prijs van de Salon Paisagem  in Rio de Janeiro voor zich op te eisen. Hij werd geprezen voor zijn snelheid, kleurgebruik en compositie in zijn werk. Vanaf dat moment is er veel vraag naar zijn werk en dat heeft zich alleen maar uit gebreid naar  Amerika en Europa.  Verwacht word dat zijn werk binnen afzienbare tijd onbetaalbaar zal gaan worden en dan hebben wij toch maar mooi een aantal mooie werken van deze internationale Topkunstenaar in huis.

  Read More

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2